dimarts, 28 de febrer del 2012

Arguments per a la I.P.P. – INICIATIVA PENAL POPULAR – en defensa de la salut i la sanitat públiques a Catalunya

Iniciativa de DEMPEUS per la Salut Pública:

La Iniciativa Penal Popular és fruit de la convicció de les gents que la signem, que el dret a la salut mereix i necessita una protecció més valenta compromesa, avançada i eficaç si volem construir una societat més justa i igualitària. Per això, denunciem la política sanitària de CiU i creiem que s’ha d’investigar a quines causes respon i els interessos privats que s’hi amaguen al darrera i esmicolen, prostitueixen i privatitzen un dels millors sistemes sanitaris d’Europa.


Denunciem en concret que els pressupostos generals es redueixen fins un 17 %, mentre es tanquen un miler de llits hospitalaris. 59 CAPS perden el servei nocturn de continuïtat, es tanquen serveis i quiròfans, les llistes d’espera augmenten de mesos i poden superar l’any, s’agreugen les limitacions en els serveis i el transport i atenció urgent, es perden milers de lloc de treball al sector i es fa impossible la investigació en salut de qualitat en treure tota viabilitat al seu finançament públic.

Convidem a tota la població a sumar-s’hi en defensa dels seus drets, a la ciutadania veritablement protagonista de la salut i titulat del Sistema Nacional i Públic de Salut i Sanitat, a protegir la salut i a demostrar la força de la raó i la convicció en la defensa dels nostres drets no sols impulsant aquesta Iniciativa penal Popular, sinó també a demostrar la nostra força i que som molts més dels que volen i diuen en un gran Acte públic de presentació de la IPP, a celebrar el proper 10 de març a Barcelona.

Accions recents al CAP de Cardedeu :